Budai Sándor - Sütődiszkosz és kovácsoltvas dísztárgyak


Go to content

II. változat

A sütődiszkosz > Receptek

Hozzávalók 4 személyre:


50 dkg sertés szűzpecsenye,
20 dkg füstölt szalonna,
30 dkg durvára vágott hagyma,
1 kg tisztitott, karikára vágott burgonya,
1 mokkáskanál törött bors,
2 dkg só,
2 db zöld paprika

II. változat

A diszkoszt elokészítjük. A szuzpecsenyébol érméket vágunk, kissé kiverjük mindkét oldalát, sózzuk, és meghintjük egy kevés törött borssal. A füstölt szalonnát vékonyan felszeleteljük. A vörös­hagymát durvára felaprítjuk. A megtisztított bur­gonyát vékony karikára vágjuk. Az alapanyagokat lerakjuk a diszkoszba, közben meghintjük a burgo­nyát sóval és egy kevés borssal. Felülre burgonya és füstöltszalonna-szeletek kerüljenek. A felül sülo, olvadó füstölt szalonna zsírja végigcsepeg a többi alkotóelemen.

BackPlayNext

Főoldal | A sütődiszkosz | Kovácsoltvas termékek | Megrendelés | Vásarok | Elérhetöség | Site Map


Sub-Menu:


Back to content | Back to main menu